Валентинівка

Категорія:

40.00 Грн60.00 Грн

Смородина «Валентинівка», це не лише чудовий урожай ароматних ягід, але й справжнє фарбування вашої садової ділянки! Сорт було виведено селекціонером Л.Я Баянової з урахуванням ВНДІ плодових культур. За цей час він став одним із найулюбленіших сортів червоної смородини у багатьох шанувальників цих ягід і особливо садівників.

Сорт смородини «Валентинівка» самоплідний, тому відрізняється густою, щільно зав’яззю. Плоди дозрівають на довгих, 15-17 см. кистях, і розташовані близько один до одного. Ягоди мають гарний рубіновий колір, глянсові, практично всі одного розміру. Смак кисло-солодкий, свіжий. Великий вміст пектинових речовин робить сорт смородини «Валентинівка» ідеальним для приготування желе та консервації. Містить вітаміни С і Р. Пізньостигла. У теплих районах дозрівання починається трохи раніше.

Ще однією великою гідністю смородини «Валентинівка», є її висока морозостійкість, та імунітет до борошнистої роси. Кущі близько метра, дуже розлогі. Тому саджанці слід висаджувати на відстані 1-1,5 м.

Урожайність – 3,3 кг/с куща.
Вага ягід – 0,6-0,9 гр.
Кісточки – дрібні.

Возраст

1 летка, 2 летка

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.