Блуджей

Категорія:

150.00 Грн250.00 Грн

Сорт лохини “Блюджів” є гібридом “Стенлі”, “Піонер”, “Грувер”, і “Брукс” – високорослих рослин американської селекції, а також опаленням з лісовими формами рослин. Він був отриманий у США у 1952 р., і почав культивуватися з 1977 р. Особливості – великоплідність та стабільно високий урожай. Як правило, лохина «Блюджів» культивуються у приватних садах чи невеликих господарствах.

Чорниця «Блюджів» починає встигати до кінця липня і є сортом середнього терміну дозрівання. Врожай дружний. Ягоди солодкі, з приємним десертним смаком та ароматом. Трохи терпкі. Завдяки сухому зриву та щільній шкірці відмінно транспортуються, тому можуть вирощуватися на продаж. Можна вживати у свіжому вигляді, або використовувати для заморожування та консервації. Колір плодів насичено синій, білим восковим нальотом. Придатні для механічного збирання. Форма плодів лохини «Блюджів» кругла.

Для підтримки високої врожайності, лохина «Блюджів» має отримувати достатньо вологи, та підживлення (3 рази за сезон). Сорт має високу морозостійкість до -30*С. Стійкий до хвороб та грибків. З 3-го року необхідне обрізання. Ґрунти повинні бути переважно кислі або слабокислі, місця добре освітлені

Врожайність – до 10 кг/кущ.
Вага ягід – до 4 гр.

Возраст

1 летка, 2 летка, 3 летка

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.