Нюрсинка

Категорія:

150.00 Грн200.00 Грн

Ще один прекрасний сорт садівників, що стоїть уваги, ви ведені в селищі Бакчар Томської області, – жимолість «Нюрсинка». Його відрізняє висока стійкість до морозу та перепадів температур, раннє дозрівання та початок плодоношення вже на другий рік. Жимолість «Нюрсинка», відмінний вибір для нетерплячих садівників, які хочуть скоріше насолодитися плодами своєї праці.

Жимолість «Нюрсинка» насамперед порадує вас досить великими плодами темно-синього кольору зі світлим восковим нальотом. Форма у ягід конічна, а м’якоть соковита. Рослина відноситься до десертних сортів і має насичений солодкий смак. За дегустаційною шкалою – 4,8 з 5. Прекрасна можливість зробити на зиму смачні заготовки, або просто насолодитися ягодами у свіжому вигляді. Навіть стиглі плоди погано обсипаються. У разі потреби жимолість «Нюрсинка» відмінно переносить транспортування.

Як і більшість інших сортів, жимолість «Нюрсинка» любить добре освітлені ділянки та легкі піщані ґрунти, або суглинки. Також слід уникати протягів. Зиму переносить добре, майже не схильна до захворювань і шкідників. Потребує регулярного, але помірного поливу.

Врожайність – 2 кг/кущ.
Вага ягід – 1,5 гр.

Возраст

1 летка, 2 летка

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.